SOORTEN N95-MASKERS

Deze maskers zijn ontworpen en vervaardigd voor gebruik in industriƫle banen en bouw. Ze zijn ook bedoeld voor mensen die in zorginstellingen werken. Ze kunnen voorkomen dat iemand wordt blootgesteld aan stof en andere deeltjes. Dus als het op typen aankomt, zijn ze beschikbaar voor werknemers in de gezondheidszorg en industrie. In termen van klassen kunt u verschillende soorten ervan vinden op basis van hun gebruiksdoel.

Gezondheidszorginstellingen: er zijn maskers die zijn ontworpen en vervaardigd om gezondheidswerkers te helpen infectieziekten, zoals tbc, te voorkomen. Omdat ze worden blootgesteld aan zieke mensen, kunnen ze zichzelf beschermen en voorkomen dat bepaalde aandoeningen, zoals het virus, worden overgedragen. Met maskers met filtratie van deeltjes die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, kunnen werknemers ook de overdracht van lichaamsvloeistoffen, deeltjes en micro-organismen voorkomen.

Industrieel gebruik: er zijn ook maskers die ideaal zijn voor bouwvakkers die met stof te maken hebben. Deze maskers kunnen neus- en mondbescherming bieden met de juiste dekking. Sommige toepassingen voor slijtage zijn onder meer slijpen, zagen en gipsplaten. Deze maskers kunnen ook worden gebruikt door degenen die in de laboratoria werken.

https://dgmondmaskers.nl/

https://medisch-mondkapje.nl/