Home

 • AFLEIDINGEN DIE WE KUNNEN BEHEERSEN

  Voor de afleiding die we KUNNEN beheersen, laten we een paar mensen met gezond verstand gebruiken! Hebben we echt wetten nodig die iedereen vertellen dat het niet oké is om tegelijkertijd te sms’en en te rijden? Ik meen het echt? Hoe zit het met het gebruik van een heel basaal gezond verstand! Het draait allemaal om het gebruik van gezond verstand en een beetje zelfbeheersing of wilskracht. Als u geen zelfbeheersing heeft, schakelt u het belsignaal uit en vergrendelt u de telefoon in het handschoenenkastje. Je tijd indelen. Als u zich druk moet maken over de radio, kan deze dan wachten tot u bij een stoplicht staat? Als je je hond bij je in de auto hebt, gebruik dan een humane fixatie om afleiding tot een minimum te beperken (ik heb daar een heel artikel over geschreven). Zet alsjeblieft je leven niet op het spel en het mijne niet. Beheers die afleidingen en rijd gewoon!

  Er gaan te veel levens verloren op de wegen van onze naties, simpelweg omdat iemand zijn ogen ‘slechts een seconde’ van de weg af heeft gehouden. Laat u niet misleiden, het kan u overkomen, hetzij omdat u rijdt of omdat iemand anders rijdt.

  www.hallorijbewijs.nl

 • ‘S NACHTS RIJDEN IS ONVOORSPELBAARDER

  Elke andere verkeersdeelnemer heeft dezelfde problemen met het inschatten van snelheid en afstand. Andere voertuigen, fietsers of voetgangers gedragen zich misschien totaal onvoorspelbaar omdat ze denken dat u verder weg of langzamer bent dan u in werkelijkheid bent. Dit geldt ook voor voertuigen die u volgen en die mogelijk te dichtbij zijn als u hard moet remmen. Probeer andere bestuurders niet te verblinden, maar als u dit per ongeluk toch doet, onthoud dan dat hun gezichtsvermogen niet onmiddellijk herstelt nadat u het grootlicht heeft uitgeschakeld.

  ‘S Nachts rijden kan gevaarlijk zijn, dus zorg ervoor dat u de gevaren begrijpt. Zorg ervoor dat u gezien kunt worden, neem extra tijd voor uw reis zodat u wat langzamer kunt rijden, onthoud dat het onwaarschijnlijk is dat u snelheid of afstand nauwkeurig beoordeelt – en dat zijn andere weggebruikers ook niet – dus geef voldoende tijd om te remmen , en als je verblind bent, vertraag dan tot je zeker weet dat je weer duidelijk kunt zien.

  www.rijschooldavinci.nl/

 • SOORTEN N95-MASKERS

  Deze maskers zijn ontworpen en vervaardigd voor gebruik in industriële banen en bouw. Ze zijn ook bedoeld voor mensen die in zorginstellingen werken. Ze kunnen voorkomen dat iemand wordt blootgesteld aan stof en andere deeltjes. Dus als het op typen aankomt, zijn ze beschikbaar voor werknemers in de gezondheidszorg en industrie. In termen van klassen kunt u verschillende soorten ervan vinden op basis van hun gebruiksdoel.

  Gezondheidszorginstellingen: er zijn maskers die zijn ontworpen en vervaardigd om gezondheidswerkers te helpen infectieziekten, zoals tbc, te voorkomen. Omdat ze worden blootgesteld aan zieke mensen, kunnen ze zichzelf beschermen en voorkomen dat bepaalde aandoeningen, zoals het virus, worden overgedragen. Met maskers met filtratie van deeltjes die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, kunnen werknemers ook de overdracht van lichaamsvloeistoffen, deeltjes en micro-organismen voorkomen.

  Industrieel gebruik: er zijn ook maskers die ideaal zijn voor bouwvakkers die met stof te maken hebben. Deze maskers kunnen neus- en mondbescherming bieden met de juiste dekking. Sommige toepassingen voor slijtage zijn onder meer slijpen, zagen en gipsplaten. Deze maskers kunnen ook worden gebruikt door degenen die in de laboratoria werken.

  https://dgmondmaskers.nl/

  https://medisch-mondkapje.nl/

 • Eten in schiedam
  Had genoeg van middelmatige en smakeloos zoet en zuur? Rotterdam is de thuisbasis voor lekkere restaurants in heel Nederland. 1714-schiedam zoals de naam al zegt, zijn ze gevestigd in Schiedam. Heel dichtbij rond de omgeving van Rotterdam. Van hotpot tot dim sum, van tonijn lolly tot een lekkere steak, de Restaurant 1714 Schiedam van doet fantastisch werk door het speciale keuken te tonen in Schiedam. Zij bieden uitgebreide keuken in Schiedam, met verschillen lekkere gerechten op het menu. Of u nu op zoek bent naar lekkere rijst of met een Michelin-ster of een bevredigende portie noedels, bekijk de website van 1714-schiedam.nl voor meer informatie over het menu. Uiteten in Schiedam Bij restaurant 1714 kan je heerlijk verschillende gerechten eten. Zie hebben een hele brede keuken. Op dit moment bestaan ze een jaar en zijn ze bijna elke dag volgeboekt. Hiernaast zijn ook gespecialiseerd in het maken van cocktails, zou je graag zo een cocktail willen proeven of een hapje willen eten bij 1714. Je kan online of telefonische een tafeltje reserveren, hou er rekening mee dat je lang van tevoren een reservering moet hebben https://1714-schiedam.nl/
 • Alles over financiën
  Naast een BA in Accounting, heeft Dick ook een licentiaat in de rechten, werd hij juridisch gekwalificeerd, besloot hij geen carrière als advocaat na te streven en keerde ze in plaats daarvan terug naar de boekhouding. Om een boekhouder te kunnen worden moet je passie hebben voor cijfers, anders zou je moeilijk de functie accountant kunnen uitvoeren. Bekijk een boekhouder in Vlaardingen: vdg boekhouder vlaardingen Voordat ze voor accountancy koos, werkte Dick in verschillende commerciële functies, waaronder verkoop voor een prestigieuze bedrijfsorganisatie, bedrijfsontwikkeling en hoogwaardige klantenservice / managementvaardigheden op het hoofdkantoor van administratiekantoor VDG. Dick is lid van ACCA en trad in 2015 toe tot Accounts en Legal. Haar klanten variëren van consultants voor softwareontwikkeling tot multinationale groothandels. Met name werkte Dick met een Rotterdamse sportschool en een nieuwe supermarktketen. Buiten zijn werk houdt hij meer van reizen dan van wat dan ook, omdat hij de afgelopen 2 jaar 5 continenten heeft bezocht. Zou jij meer informatie willen over VDG boekhouder Rotterdam